Over HCC


Je digitale leven eenvoudiger, veiliger en leuker maken? Het antwoord is HCC!

HCC werd in 1977 opgericht door een clubje van vier enthousiaste computergebruikers.

Bij HCC kun je terecht met vragen over alles wat digitaal is. Stel je vragen op HCC!forums, via de HCC!helpdesk of tijdens één van de bijeenkomsten in het land. Daarnaast ontvang je exclusieve ledenvoordelen via HCC.

Ook ontvang je als HCC-lid 6x per jaar PC-Active: het grootste computermagazine van Nederland en België over het digitale leven. Het magazine staat vol tips, artikelen, aanbiedingen, hands-on workshops, interviews en boeiende columns.

Ben je een beginner in de digitale wereld? Of juist gevorderd en niet bang voor een stukje techniek? Het antwoord is HCC!


De HCC!MSX interessegroep


De grootste MSX gebruikersgroep in West-Europa.
De activiteiten richten zich naast het werken met de MSX computer ook op ondersteuning bij het gebruik van soft- en hardware.

Tevens organiseert HCC!MSX elk jaar een aantal bijeenkomsten.

Ook is HCC op diverse bijeenkomsten van andere MSX clubs en gebruikersgroepen aanwezig.

HCC!


MSX Nieuws


  • Op MSX gebied volgen wij de laatste nieuwtjes.MSX Emulatoren voor de PCDe HCC! MSX gebruikersdagen worden gecombineerd met andere interessegroepen van de HCC!Samen met o.a. de […]

Algemeen nieuws


  • In een gezamenlijke operatie hebben de Amerikaanse FBI en drie internationale IT-beveiligingsbedrijven de Russische hackersgroep REvil offline gehaald. De hackers waren onder andere verantwoordelijk voor […]