Over M-V-M


De M.V.M. is een vereniging die tot doel heeft M.S.X.-gebruikers bij elkaar te brengen en zo het M.S.X. leven in stand te houden. De club bestaat al meer dan 25 jaar.

De M.V.M. houdt elke tweede zaterdag van de maand haar bijeenkomsten in :

Buurtgebouw de Grendel
Wicher Hentostraat 17
7692 AL
Mariënberg

De leden nemen hun eigen computer mee (alleen MSX computers worden toegelaten). Ons clubgebouw is voorzien van een keuken, dus voor een natje en een droogje kun je hier goed terecht.Je kunt er heel gemakkelijk komen. Vanaf het N.S. station moet je rechtsaf en dan is het de tweede straat links.

Het grote voordeel van een club is, dat als je ergens niet uit kunt komen, dan is er altijd wel iemand, die je kan helpen. Je kunt terecht met vragen over alles wat met de M.S.X. te maken heeft. We hebben een heleboel leden die overal vandaan komen. We wisselen informatie uit en doen vaak leuke spelletjes.

Club-nieuws


  • Helaas weer een MSX Icoon Niet meer onder ons. ( Markus Vordermeier) 1970-2024 Als jullie wat nieuwe  info over MSX hebben voor in het clubblad stuur dat naar mij: email adres: msxworldwide @ gmail.com Bij deze kunnen jullie ook de oude en nieuwste bladen downloaden. Via de website www.msxworldwide.com en www.msxworldwide.nl  zijn de foto’s te […]